Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Компанія Renault готує власний електричний кроссовер

Побудований на основі концепта під назвою Morphoz, новий кроссовер повинен з҆ явитися на європейському ринку через півтора року та стати одним з найдешевших та водночас практичних у своєму класі. В якості прикладу для наслідування французи використали Renault Zoe, який став дуже популярним та додав впевненості у необхідності розвитку електрофікації автоіндустрії. Саме концептуальний кроссовер на ім҆ я Morphoz демонструє цікаві рішення та подальший розвиток дизайну автомобілів марки Renault.

Майбутній кроссовер має не звичайні характеристики та пропонує не стандартні рішення, роблячі французький автомобіль дуже індивідуальним. Зовнішність Morphoz поєднує в собі сучасні дизайнерські рішення бренду та традиційні елементи, які мають багато спільного з моделями що продовжують випускатися. Покищо не зрозуміло, чи залишаться на серійному кроссовері розпашні двері, як на концепті. Але у разі підтвердження такої компановки, кроссовер матиме власне унікальне рішення. Новий Renault EV буде побудовано на платформі, розробленой Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance для автомобілів CMF-EV. Одже згодом ми побачимо різні моделі електричних кроссоверів від брендів партнерів. І що найголовніше ця платформа матиме можливість використання повного приводу.

Електричний кроссовер Renault матиме пропорції автомобілів С-класу але за рахунок розміщення батарей під полом та конструкції задніх дверей, що розкриваються напроти руху, вдалося зробити дуже просторий салон. Крім практичного салону французи спромоглися виконати оригінальний та якісний кокпіт в якому зосереджено найновітні технології керування та функціоналу. Планується встановлення на кроссовер сучасної мулимедійної системи та акустичної системи классу люкс. Крім стандартного обладнання експерти сподіваються побачити на борту новачка просунуту систему автокерування та новий рівень безпеки.

Нажаль французи ще не робили анонс силової установки, яка буде використана для серійного кроссовера. За попередньою інформацією під капот Renault EV потрапить електродвигун потужністю більше 200 к.с. та блок акумуляторів ємність яких дозволить проїзжати без підзарядки біля 600 км. Динамічні характеристики теж невідомі, але наврядчи новачок стане повільним автомобілем. Орієнтовна вартість моделі очікується на рівні 40 тисяч євро за базовий варіант повнопривідного кроссовера…

 

 

05.05.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Компанія Renault готує власний електричний кроссовер

Політика конфіденційності